• +36 70 257 6372
  • csababango001@gmail.com

Rólunk

Bangó Csaba kivitelező, egyéni vállalkozó vagyok. Kellő szakértelemmel, sokéves tapasztalattal rendelkező, Pest megyei brigáddal dolgozom.

Régi, hagyományos módszerekkel végezzük a sár- és vályogfalak felújítását az ország egész területén. Időjárástól függően új vályogházak építését is vállaljuk, vályogtégla felhasználásával! Ha a megrendelő szállást tud nyújtani, akár még határon túlra is elmegyünk. Csapatomban a kőművesek, burkolók, festők, víz- és gázszerelő szakemberek jól összehangoltan, megbízhatóan, korrekt módon dolgoznak.

Jómagam Gáspár János mester által ismerkedtem meg a vályoggal, úgy 8 évvel ezelőtt. Kitanultam mellette a szakma csínját-bínját, mert megláttam a vályogban rejlő lehetőségeket. A vályog korunkban újra reneszánszát éli, mert olcsó, természetes, környezetbarát, és kitűnően szigetel.

Ha egy vályogház fala legalább 60 cm vastag, külön szigetelő réteg nem szükséges rá. Ha viszont a megrendelő ragaszkodik a szigeteléshez, nádpadló réteget is erősítünk a falra. Ez biztosítani fogja a vályog megfelelő szellőzését.

Nyílászárók cseréjét is vállaljuk, de fa nyílászárók beépítését javasoljuk. 


Felújítás közben
Felújítás után

A “Referenciák” oldalon, és Facebook csoportunk médiatartalmában rengeteg fotót találhat eddigi munkáinkról!